divendres, 23 de maig del 2008

El pas de la Volta per Ascó a la premsa

El francés Pierrick Fedrigo gana al esprint en la llegada de Ascó Diari de Tarragona

Les bonificacions decidiran
El francès Paurio se situa líder a Ascó però fins i tot el setè Flecha és a 12 segons i aspira a la victòria final El 9

Fedrigo gana en Ascó y Pauriol desbanca a Dessel Sport

El francès Pauriol s'imposa a Ascó i és el nou líder de la classificació general Diari de Girona

El francès Pierrick Fedrigo s'adjudica la tercera etapa de la Volta i el seu compatriota Remi Pauriol n'és el nou líder LaMalla.net

Fedrigo gana en Ascó y Pauriol se proclama nuevo líder de una Volta de acento francés Metro

La Volta canvia de líder Avui

La Volta es posa a l'abast per a Zubeldia El Periódico
El final d’etapa emesa pel canal 33 va ser seguida per 47.000 espectadors (3’5% de share). La retransmissió va anar a càrrec del periodista esportiu Arcadi Alibés i de l’exciclista Melcior Mauri. Cal dir que el guanyador d’aquesta etapa de la Volta, Pierrick Fredigo, va ser Campió de França l’any 2005 i va aconseguir una victòria d’etapa en el Tour 2006.