diumenge, 28 de juny del 2009

Veus paral·leles

Avui em fa il·lusió parlar al bloc de Veus paral·leles. Es tracta d’un projecte que organitza l'Institució de les Lletres Catalanes i on quatre poetes de parla catalana i quatre d’una altra cultura reciten conjuntament la seua poesia. En aquesta ocasió la cultura convidada és la noruega, i entre els participants catalans hi ha la meua amiga i poeta Montse Costas. Els altres participants són Jaume Pont, Gabriel de la S.T. Sampol i Isabel Garcia Canet. De Noruega hi prenen part Inger Elisabeth Hansen, Torgeir Schjerven i Arne Ruste. Aquest any porta per títol Dels fiords a les cales: vuit poetes // Fra fjorder til bwkter: ålte diktere.
L’espectacle consisteix, a partir de d’una selecció de textos que fan els mateixos poetes, en un recital basat en un petit guió i una mínima posada en escena. Els poetes reciten la seua poesia i l’actriu Mireia Chalamanch recita la traducció de la que no és en llengua catalana.
Entre el 28 de juny i el 5 de juliol l’espectacle recorrerà diferents ciutats de Catalunya i les Illes, entre les quals Tarragona (dimecres 1 de juliol, a les 20 hores, al Teatre El Magatzem).
Que vagi molt bé Montse!

1 comentari:

Montse ha dit...

Espero que us agradi! A Vilafranca va quedar perfecte. La veritat és que els poetes som tots molt diferents entre nosaltres, i complementaris malgrat tot.