dilluns, 1 de febrer del 2010

Malpàs 65

Amb una mica de retard apareix un nou número de la revista Malpàs, corresponent a desembre de 2009. La publicació, que és trimestral, és la primera que apareix d’ençà la celebració de la I Jornada Carmel Biarnés, i per tant, en aquesta hi podem trobar un especial dedicat a l’estudiós asconenc. En aquest especial s’hi inclouen els parlaments de les autoritats convidades, així com valoracions de persones vinculades a l’organització de la jornada o que recuperen algun aspecte relacionat amb la figura de Carmel.
La revista inclou la resta de seccions a què ens té acostumats: l’actualitat, les notícies del Consell Comarcal i les activitats de Lo Llaüt. També un recull de les informacions d’Ascó i la Ribera aparegudes a la premsa, la secció Arrels, el racó literari, les “Declaracions íntimes” –de mossèn Jordi Salvadó- i el “I tu què estudies?” amb Rosanna Cabacés, la secció d’esports, salut i medi ambient, etc.
En l’editorial d’aquest número, la revista Malpàs s’adhereix a l’editorial conjunt publicat per 12 diaris catalans el passat 26 de novembre.
Finalment esmentar que la revista s’acompanya del calendari que enguany l’artista Jaume Ferrús ha dedicat a l’Ascó medieval.