dimarts, 8 de febrer del 2011

Convocat el XV Premi d'Assaig Artur Bladé

XV PREMI D’ASSAIG SOBRE LA RIBERA D’EBRE “ARTUR BLADÉ I DESUMVILA” 2011

Organitza
Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre

Amb el suport
Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Flix

Col·labora
Diputació de Tarragona, Institut Ramon Muntaner i Antena del Coneixement de la URV de Móra d’Ebre

Tema
Treballs inèdits d’assaig, de recerca o d’investigació sobre història, art, etnologia, geografia, arqueologia, literatura, economia, lingüística, política, folklore, sociologia, agricultura, geologia, botànica, zoologia, ecologia, noves tecnologies, relacionats amb la Ribera d’Ebre, els seus pobles o els seus personatges. També poden optar al premi memòries, diaris personals, biografies i autobiografies.
Es valorarà el fet que constitueixi una aportació d’interès per al coneixement del passat, l’anàlisi del present o els projectes per al futur de la comarca i la seua gent, i podria tenir caràcter monogràfic o bé ser un aplec de treballs diversos, en tots els casos sempre en llengua catalana.

Dotació
2.200 euros, i publicació de l’obra dins la col·lecció Daliner.

Extensió
Un mínim de 70 folis i un màxim de 125.

Termini d’admissió de treballs
11 d’octubre de 2011

Jurat
Núria Gil, professora d’història de l’art de la URV, Josep S. Cid, professor de filologia catalana, Joan Launes, periodista, i actuarà com a secretari, Vicent Casadó, cap de publicacions del CERE.

Presentació
A doble espai i per quadruplicat en format Times 12. Les obres hauran d’anar signades amb un lema, i acompanyats d’una plica tancada que contindrà el lema, a l’exterior, i el nom, l’adreça postal i l’adreça electrònica de l’autor a l’interior. A més s’haurà d’incloure l’obra en format digital (.doc, .swx, o .rtf) en un cd-rom.

Tramesa
Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, C. Sant Jordi, 3 3r, 43750 Flix, Telf. 977 41 05 21, cere@riberadebre.org


Més informació http://www.riberadebre.org/bases_premi_assaigABD2011.pdf