diumenge, 3 d’abril del 2011

XVIII Convocatòria de beques de recerca sobre la Ribera d'Ebre 2011


Amb l’objectiu de promoure el desenvolupament, la divulgació i el foment dels valors culturals, científics i artístics de la Ribera d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), amb el suport del Consell Comarcal, publica la XVIII convocatòria de bases per a la concessió de beques per a l’any 2011.

El CERE podrà concedir fins a un màxim de 10 beques per a projectes de treball que tinguin com a objectiu central de referència la comarca de la Ribera d’Ebre. La quantia de les beques serà de 350 € per als socis del CERE i de 200 € per als no socis. La Comissió de Beques del CERE podrà modificar en funció de les sol•licituds l’import de les assignacions.

Els àmbits d'interès comarcal són generals i es consideren la recerca sobre temes de geologia, climatologia, botànica, zoologia, ecologia, geografia, arqueologia, història, economia, lingüística, literatura, art, música, etnologia, sociologia, antropologia, noves tecnologies, pensament, etc.

A cada convocatòria es poden establir temes de recerca d'especial interès a criteri de la Comissió de Beques del CERE. En aquesta convocatòria es consideraran d'especial interès tots aquells projectes de treball centrats en aspectes relacionats amb:

- Història i aplicacions de la química a la Ribera d'Ebre

- Construccions de pedra en sec a la Ribera d'Ebre