dijous, 19 d’abril del 2012

Malpàs 74

Amb una fotografia de l'Ebre des de la Mola de Biel Pubill se'ns presenta un nou número de la revista d'informació local d'Ascó (Malpàs 74, de març de 2012). Un exemplar que comença amb un editorial que tracta sobre les dificultats econòmiques generals que tenen una afectació particular a Catalunya pel drenatge fiscal que pateix el país.

Aquest número de Malpàs incorpora un important àlbum fotogràfic d'activitats dels darrers temps com el Nadal, un recull d'imatges del 2011 (tant de l'actualitat del poble com d'activitats organitzades per Lo Llaüt), de la festa de Sant Antoni i del Carnaval, així com els nadons nascuts durant l'any anterior.

Les seccions habituals hi són presents (l'actualitat local i comarcal, el record fotogràfic, articles d'opinió, jocs, humor i passatemps, l'agenda...) En el racó literari les propostes de la llibreria Can Solfa són les publicacions Espais de la Batalla de l'Ebre i Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos, així com també es fa ressò de les obres guanyadores dels Premis Vila d'Ascó 2011.

Finalment, podem remarcar les entrevistes a Ona Fernández Montaña (I tu què estudies?) i a l'atleta local Elisabet Montaña Margalef.