diumenge, 16 de desembre del 2012

La Ribera d'Ebre amb la Marató de TV3

ASCÓ
L'HANDBOL FEMENÍ AMB LA MARATÓ amb competicions i sortejos de diferents lots amb material esportiu i paneres amb productes nadalencs (Club Handbol Ascó)
AMB BICI PER LA MARATÓ: recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca amb la col·laboració de Club Ciclista d'Ascó.

BENISSANET
PARADETA DE COQUES - paradeta de coques a la plaça de l'Ajuntament (AMPA de l'escola Antoni Nat)
BINGO POPULAR al Casal Municipal (C.E. Benissanet)

DARMÓS
DARMÓS AMB LA MARATÓ: concert a càrrec del quartet de corda "ARC 4", un sopar amb tot el poble, una xocolatada i una paella popular, un sorteig de cistelles amb les aportacions de la gent del poble, bingo... (Associació de Veïns Sant Miquel Arcàngel)

FLIX
PARADETA AL MERCAT: una parada al Mercat Municipal amb sorteig d'unes escultures de fusta, tómbola, venda de pastes i punts de llibre de Flix.
Al mes de setembre van començar a organitzar activitats per la Marató ambt allers per a nens -tallers de dibuix, de fer pastissos, de fer collars, imans-, voltes amb moto, venda d'entrepans i begudes i una revetlla amb músics locals.(Col·lectiu d'Entitats de Flix)
MOSAIC PER LA VIDA: mosaic al pati de l'institut amb la paraula VIDA, on hi participen alumnes, professors i pares d'alumnes. Lectura d'un text i flashmob amb la música de la Marató (Institut de Flix)

GINESTAR
CAMINADA POPULAR I BINGO SOLIDARI (Ajuntament de Ginestar)
TAQUILLA PER LA MARATÓ: taquilla del partit de jornada de campionat oficial de 4a Catalana entre el C.E. Ginestar i l'Alcanar C.D. (Club Esportiu Ginestar)

MÓRA D'EBRE
CISTELLA DE NADAL (Associació de Dones de Móra d'Ebre)
TALLER DE COUNTRY & LINEDANCE PER A LA MARATÓ al Passeig del Pont (Associació Enganxats... al Country & Line Dance)
AMB BICI PER LA MARATÓ: recorregut amb bicicleta d'aproximadament 40 km per les carreteres de Catalunya amb arribada conjunta a cadascuna de les 41 capitals de comarca. (Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada)
RIFA D'UNA PANERA DE PRODUCTES DIVERSOS (Hospital Comarcal de Móra d'Ebre)
TALLERS EDUCATIUS PER A LA MARATÓ DE TV3: Tallers de manualitats, bingo solidari, paradeta al mercat... (Institut Julio Antonio)
LA RESIDÈNCIA NATZARET AMB LA MARATÓ: xerrada informativa, tómbola, bingo i rifa. (Residència Natzaret)
CANTADES DE NADAL I SORTEIG DE LOTS DE NADAL (Escola Lluís Viñas)

MÓRA LA NOVA
FESTIVAL INFANTIL EN BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3 - Festival infantil amb actuacions musicals de tots els temps (Esplai Kau-Kau's)
VERMUT I PARTIDES SOLIDÀRIES de futbolí i ping-pong (Penya blanc i blava de Móra la Nova)

LA PALMA D'EBRE
XERRADA CONTRA EL CÀNCER I XOCOLATADA (Associació de Jubilats i Pensionistes de la Palma d'Ebre)

RASQUERA
JORNADA SOLIDÀRIA organitzada per l'Associació de Joves de Rasquera.

TIVISSA
TÓMBOLA SOLIDÀRIA: Tómbola solidària, bingo, caminada solidària, concurs de truites, berenar popular i mercat de segona mà (Col·lectiu Solidari Xino-Xano i l'Associació de Dones)
CURSA DE MUNTANYA DE TIVISSA amb una aportació d'1€ de la inscripció de cada participant
(Associació Esportiva Extrem Team Tivissa)

VINEBRE
TÓMBOLA BENÈFICA amb productes provinents de donacions de les entitats i particulars de la població. Berenar de xocolata amb melindros (Ajuntament de Vinebre)