dimarts, 29 d’octubre del 2013

Malpàs 80

Ha aparegut a les llibreries el número de la revista Malpàs que correspon al tercer trimestre de 2013. Una revista que coincideix amb el vintè aniversari de probablement la publicació periòdica local que més temps s'ha mantingut ininterrompudament.
Malpàs es fa ressò de l'aniversari amb la salutació que va adreçar a tots els vilatans en el marc del programa de la festa major. N'adjunto un extracte:
"Aquesta festa major Malpàs compleix 20 anys. Era la vespra de la festa major de 1993, quan un exemplar de la revista arribava a totes les llars d'Ascó. Així començava una singladura no sempre exempta d'obstacles que s'han procurat de superar. Han estat 20 anys de col·laboració desinteressada. Han estat 20 anys de disposar d'una finestra oberta al poble.
En aquest balanç ens queda la satisfacció de la feina feta per part d'un equip de redacció força estable i d'alguns col·laboradors tenaços. 
(...)
Una entitat que viu del voluntariat com el Malpàs precisament requereix de la disponibilitat de la gent en donar contingut a la revista. Per tant, aprofitem aquest altaveu per fer una crida a la col·laboració a títol individual, però també de les nostres entitats.
Ara bé, 20 anys després de començar l'aventura, ens queda encara ganes i il·lusió per seguir apareixent cada tres mesos".