divendres, 17 de gener del 2014

Malpàs 81


Com acostuma a passar, és pels volts de Sant Antoni que apareix el darrer número de l'any de la revista Malpàs. En aquesta ocasió, la portada ens mostra una canalització d'aigua al terme (imatge de Biel Pubill). 
L'editorial de la publicació es fa ressò de l'actualitat política catalana amb el full de ruta cap a la consulta, i també recull part del manifest redactat per Josep Maria Solé i Sabaté amb motiu dels 75 anys de la Batalla de l'Ebre.
Un primer bloc de la revista molt centrat en l'actualitat amb notícies d'Ascó i de la comarca, així com amb les notes de premsa de l'Ajuntament, del Consell Comarcal i d'ANAV.
En l'àmbit cultural hi ha un apartat dedicat a la darrera Jornada Carmel Biarnés que es va dedicar al món de la jota. També es destacable el reportatge fotogràfic dedicat a la plantada del pi al Pla de l'Església per part dels Quintos del 95.
I no hi poden faltar les habituals seccions de jocs, la veu dels estudiants, el racó literari, les propostes de Can Solfa, esports, salut i medi ambient, els passatemps i l'agenda.
També hi trobem el calendari artístic amb què ens té acostumats Jaume Ferrús. Enguany l'ha dedicat "a fer costura" (fils, agulles, llana, boixets... en són els protagonistes)