dilluns, 28 de juliol del 2014

Malpàs 83

De nou rebem l'exemplar trimestral de la revista Malpàs (nú. 83, de juny de 2014) amb una fotografia de portada dels gegants i gegantons d'Ascó, d'Enric Mariano, i amb un editorial que fa balanç de l'actualitat general dels últims mesos (llei Wert, procés sobiranista, abdicació).
Bona part del gruix de contingut està protagonitzat per l'actualitat local i comarcal, pel recull de notícies properes publicades a la premsa, les informacions d'ANAV i del consell comarcal, i  notícies de l'Institut de Flix.
Com ve sent habitual, Malpàs és un dels canals de comunicació de l'Associació Cultural Lo Llaüt, recollint les activitats realitzades i anunciant la propera agenda.
Com sempre interessant conèixer les inquietuds dels joves estudiants: Joan Navarro al "I tu, què estudies?" i Aina Pubill a "Asconencs pel món".
La secció Arrels, a més de les esperades imatges de record fotogràfic, inclou en aquesta ocasió la segona part de la comunicació "Un tast a la festa de Sant Antoni d'Ascó" de Lourdes Ambrós, així com un article que fa un recorregut per la història del sardanisme i dels Aplecs de Sardanes a Ascó, en ocasió del 25è aplec celebrat recentment.
Altres seccions que no podem passar per alt són els articles d'opinió, "Racó literari", "Esports, salut i medi ambient" o "Humor i passatemps", entre d'altres.