dimecres, 24 de desembre del 2014

Nova Gent 72

El Festival de Nadal, el lliurament dels informes i l'aparició d'un nou número de la revista de l'escola, Nova Gent, posen el punt i final al primer trimestre. 
Com sempre, setmanes intenses que ens aboquen a les portes de les festes de Nadal. En aquesta ocasió, és l'alumnat de Cicle Superior qui dóna color nadalenc a la portada amb un cel d'estels seguint la tècnica gaudiniana del trencadís. I això només és un primer tastet de tot el que podem trobar al llarg de la trentena de planes de la publicació.
Notícies, treballs dels alumnes i activitats diverses que han omplert de contingut el trimestre. Totes les classes hi aporten el seu granet de sorra. Novetats com els projectes que hem endegat aquest curs: Projecte 50/50 d'estalvi energètic, Projecte THAO de salut infantil i un nou programa de televisió, "La motxilla del Miquelet".
Però aquesta revista es fa ressò del que segur que serà la notícia del curs, la jubilació de la senyoreta Maria Dolors Benet. Us transcric un fragment de l'editorial que en parla:
"Amb el final del primer trimestre hem de dir adéu a la senyoreta Maria Dolors. Bé, més que un adéu, és un a reveure. Perquè de ben segur que ens anirà visitant. Després de vora 30 anys de docència a l'escola Sant Miquel d'Ascó, es jubila deixant empremta del seu pas per l'escola com a mestra i com a companya. Tot i que comenci una nova etapa, seguirà sent una més de nosaltres. A més, sempre li podrem demanar consell del seu pas per l'escola des de mestra de primària a mestra d'infantil, com a mestra de música o bé des de l'equip directiu. Gràcies Maria Dolors pel temps tan preuat que has dedicat a la nostra escola!".