dilluns, 20 de juliol del 2015

Malpàs 87


Ja és a les llibreries locals la revista d'informació Malpàs que arriba al seu número 87. Una imatge del pou en homenatge a Carmel Biarnés que es troba a la plaça del riu és la protagonista de la portada, de Biel Pubill.
La part d'actualitat té una presència destacada amb les seccions a les informacions de l'ajuntament d'Ascó i del Consell Comarcal, les notícies d'ANAV i finalment la secció que fa una pinzellada a les notícies aparegudes del poble i de la comarca en premsa escrita o digital.
L'Associació Cultural Lo Llaüt també té el seu espai tot recollint les activitats realitzades en el darrer trimestre o bé aquelles que estan en preparació. Entre d'altres, es publiquen les bases del Premi de Periodisme que porta el nom de l'estudiós Carmel Biarnés.
En l'apartat de jocs, i coincidint amb l'Any Amades, es té present l'activitat que van fer els xiquets de l'escola Sant Miquel en el seu Joc a joc, plaça a plaça; i una edició més el Tradijoc que reuneix alumnes de 1r d'ESO de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.
En aquesta ocasió, les fotos per al record ens transporten al carrer dels Clots, en moments d'esbarjo i festa amb veïns i amics.