diumenge, 24 de juliol del 2016

Malpàs 91


Nou exemplar de la revista local Malpàs, que arriba al seu número 91, corresponent a juny de 2016.
Bona part del gruix de la revista té un clar perfil informatiu, ja que es fa ressò de les notícies generades per l'ajuntament, el Consell Comarcal, ANAV, el CERE, l'institut de Flix, l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre i l'Associació Cultural Lo Llaüt. A més, com cada cop, hi ha un recull d'aquelles notícies aparegudes a la premsa del territori en què o bé Ascó o bé la Ribera d'Ebre en són els protagonistes.
La secció Arrels ens desvetlla el record amb dos imatges de futbol al poble dels anys cinquanta i seixanta, i també un resum del treball de recerca de la Montserrat Ferrús sobre la toponímia asconenca a l'obra de Carmel Biarnés i Andreu Carranza.
El món dels jocs també hi és present amb l'activitat 'Joc a joc, plaça a plaça' de l'escola Sant Miquel i Lo Llaüt, així com activitats lúdiques a l'institut (per Sant Jordi, els jocs romans al camp d'aprenentatge d'Empúries i el Tradijoc)
En la secció de música Sifasol els protagonistes són els membres del grup Cultrum i la seva estada al Marroc.
La imatge de portada és del grup de persones que van realitzar la sortida senderista a la Punta de l'Àguila des de Santa Paulina el dissabte 4 de juny.