dilluns, 17 de juliol del 2017

Malpàs 95


Ja ha sortit al carrer el núm. 95 de la revista Malpàs corresponent a juny de 2017. Com és habitual, en les primeres pàgines hi trobem el recull de revistes rebudes a la redacció des de l'últim número com són Fatumer de Pinell de Brai, La Cabana de la Fatarella, La Caragolera de Vinebre, La Foig de Garcia, La Veu de Flix, Lo Mussol de la Palma d'Ebre i Nova Gent, de l'escola Sant Miquel.
A continuació hi ha el bloc informatiu amb les notícies de l'ajuntament d'Ascó, del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, la informació sobre Ascó i la comarca apareguda a la premsa i les notícies d'ANAV, i a continuació els articles d'opinió.
En aquesta ocasió la protagonista de la secció I tu, què estudies? és la Montserrat Ferrús, i de la secció de Declaracions íntimes tres alumnes de 1r d'ESO que expliquen la seva experiència en el primer any a l'institut de Flix (Mariona Batiste, Héctor García i Jordi Rius)
Lo Llaüt també es fa ressò de les activitats organitzades així com l'agenda prevista.
En la secció Arrels hi ha articles sobre les monges de la Consolació d'Ascó (que van arribar al poble el 1892) o el centenari de la desapareguda Societat Obrera d'Ascó (1917).
La secció fotogràfica, els jocs d'abans, el racó literari, informacions de l'Escola Sant Miquel i de l'Institut de Flix completen una revista curulla d'informació.