dissabte, 19 d’agost del 2017

El Casal Municipal compleix 25 anys

Va ser un 19 d'agost de 1992 quan es va inaugurar el Casal Municipal d'Ascó, un equipament llargament esperat i que durant la festa major d'aquell any olímpic va quedar inaugurat. L'estrena del Casal va suposar prescindir de l'envelat de festa major, on es concentraven els balls i concerts de festes, i que de tant en tant encara és enyorat per la gent.
L'alcalde d'aleshores, en Jaume Ferrús i Grau, va parlar-ne a la seva salutació de la festa major: "L'esperem, l'hem de gaudir, i més, quan també per a tots nosaltres -també per a Ascó ha arribat el 92-, s'aconsegueix una nova fita, la 1a fase del nostre Casal, que fa tants anys el poble d'Ascó volia tenir. I cal, doncs, en aquests moments tenir aquestes paraules sinceres d'agraïment per a tots aquells que ho han fet possible, començant per tots els membres de la corporació de la legislatura anterior. Tots d'una manera consensuada i unànime, com a portaveus vostres, juntament amb els tècnics i funcionaris que ens envoltaven, elaboràrem el guió del que volíem que fos el nostre Casal Municipal i n'encarregàrem el projecte. Crec que això era el 1988 -ha passat ja tant de temps, però diuen que tot el que és bo costa".
Els encarregats d'inaugurar aquesta infrastructura van ser el president de la Diputació de Tarragona, Joan Maria Pujals, i el delegat territorial de la Generalitat a Tarragona, Josep Maldonado.
Imatge: https://infoasco.jimdo.com