dissabte, 2 de desembre del 2017

A dalt d'una cadira, de Laura Mur

La mestra Laura Mur, amiga i  companya de l'escola, ha presentat aquests dies un recull de poemes de Nadal per a nens i nenes que porta per títol A dalt d'una cadira. I és precisament als xiquets i xiquetes amb qui ha compartit el seu magisteri a qui dedica aquesta petita joia poètica. 
Justifica aquest llibre precisament per l'esperit nadalenc que es respira a les escoles i que fa que ella, en aquestes dates envoltada del neguit dels seus alumnes per l'arribada del reis o amb la il·lusió de les nadales que canten, es vegi envaïda per una veu poètica que ha permès aquesta publicació.
Finalment, la cirereta del pastís del poemari, són els dibuixos de Nadal que ha anat aplegant en els seus anys de professió i que ha anat guardant en carpetes. Com diu la pròpia Laura en el pròleg, "tots els alumnes que he tingut, tots ells, en són els veritables inspiradors".
Potser aquest proper Nadal alguns dels seus exalumnes pujaran dalt d'una cadira i recitaran algun dels poemes que la seva senyoreta els ha dedicat.